Plastikinio smulkintuvo naudojimas

- 2021-07-31-

Pastinis smulkintuvas naudoja:


Peilių tipo plastikinis smulkintuvas, naudojamas liejimo pramonėje, daugiausia susmulkinant visų rūšių minkštą ir kietą plastiką, bloką, rutulį, dribsnius ir juostelių plastiką į granuliuotą perdirbimą, labai pagerina plastiko panaudojimo greitį.

Išleidimo dydis: skaldytas daleles galima nustatyti pagal ekrano apertūros dydį, standartinė ekrano diafragma yra 8-10 mm. Minimalią nestandartinę ekrano diafragmą galima pritaikyti 4 mm, 4 mm aukščiau galima pritaikyti pagal reikalavimus.


Pagrindinės plastiko smulkintuvo funkcijos:


1. Ašmenų tipo peilio struktūra yra tarp leteninio peilio ir plokščio peilio. Yra žinomas kaip bendras peilių smulkintuvas.

2. Tinka smulkinti paprastą antgalį, lakštą, vamzdį, profilį, plokštes ir pakavimo medžiagas bei kitus plastikinius gaminius, vartus.

3. Protingas peilio dizainas, didelis grūdų vienodumas, mažiau dulkių, greitas greitis.

4. Bendros paskirties plastikinis smulkintuvas su sandariu guoliu, kad guolis ilgai suktųsi, kad būtų geras.

5. Peilio laikiklio termiškai susitraukiantis apdorojimas, išvaizdos dizainas yra gražus ir dosnus.

6. Visa mašina yra aprūpinta elektronine valdymo saugos konstrukcija, bunkeris, naudojant dvigubo sluoksnio struktūrą, užpildytas garso izoliacine medžiaga, variklis su apsaugos nuo perkrovos įtaisu, elektros grandinės apsaugos sistema, kad įranga būtų geros saugos ir aplinkos apsaugos, elektros energijos taupymo ir patvarus.